Weboldalak keszítése

Weboldalak, webshopok, web alapú rendszerek készítése

Elektromos szolgáltatások

Hatáskörünk az elektrotechnikai munkálatok széleskörű végrehajtására terjed ki

Üdvözöljük az Alfa-m cég honlapján!

Cégünk 2007–ben jött létre. Hatáskörünk az elektrotechnikai munkálatok széleskörű végrehajtására terjed ki. Idővel új részleggel bővültünk, így az ma már az informatikai szolgáltatások széles skáláját is biztosítjuk. Szolgáltatásaink között szerepel a weboldalak, webshop – ok professzionális szinten való elkészítése és fejlesztése, ügyfelünk minden apró óhaját tekintetbe véve, esetlegesen tanácsadással is szolgálunk. A pontosság, precizitás és gyorsaság a legfontosabb a számunkra, hogy ügyfelünk igényeit teljes mértékben kielégíthessük.

Tevékenységeink

Cégünk kettő fő tevékenységgel rendelkezik: Informatikai szolgáltatásokkal és elektromos szolgáltatásokkal.
Tekintse meg a teljes informatika szolgaltatasainkat illetve elektromos szolgáltatásainkat

Weboldalak, Webáruházak készítése

A weboldalak nagy mértékben hozzájárulnak egy cég sikerességéhez. Ha arra az elhatározásra jutott, hogy weboldal, webáruház (webshop) vagy egyéb jellegű web alapú portál (rendszer) által szeretné növelni eredményességét, akkor segítünk Önnek! Kidolgozzunk gyorsan, a megbeszélt határidőn belül, a legfejlettebb tehnológiákat alkalmazva, minden igényét figyelembe véve a legmegfelelőbb honlapot.

Weboldalak átalakítása

Ha nem elegédett meglévő honlapjának működésével, kinézetével, akkor mi átalakítjuk azt. A hatékonyabb működés érdekében, először átvizsgáljuk azt, hogy felderítsük az esetleges problémákat, az elavult alkalmazásokat, hibákat. Kevés javítani való esetében azonal nekilátunk a hibák kiküszöbölésének, ha pedig úgy vélekedünk, hogy célszerűbb lenne egy új honlapot kialakítani, akkor tanácsokkal látjuk el a könnyebb döntés érdekében.

Optimizálás (SEO)

Egy internetes oldal akkor a legtökéletesebb, ha megfelelően van optimizálva. Ami azt foglalja magába, hogy minél egyszerűbben látogatható legyen. Ha az Ön weboldala nem hoz elég látogatót, akkor mi optimizáljuk a legismertebb keresőkre (pélául: Google). Ezáltal biztosítjuk, hogy honlapja egyre több látogatóval gyarapodjon.

Villamos munkálatok kivitelezése

Épületek teljeskörű villámvédelme
Külső villanyszerelés
Belső villanyszerelés
Világítastechnika:
Riasztórendszerek telepítése beállítása
Megfigyelőrendszerek
Számítógépes hálóztok szerelése és beállítása

Villamos tervezés

Villamosági tervezés családi házaktól, felújításoktól egészen ipari objektumokig.

Felügyelet

A felsorolt munkálatok kivitelezésének a felügyelete is szakterületünk. Szabályosan folyik-e a felújítás illete építkezés, a szakmai előírásoknak megfelelő technológia és anyag kerül-e felhasználásra: kérdések amelyek megválaszolásában tudunk segíteni.

Legújabb munkáink (IT)

Partnereink

CÍM

  • Címünk: Djura Jaksića 9
    24400 Zenta, Szerbia
  • Email: alfa.m.senta@gmail.com
  • Weboldal: www.alfa-m.co.rs
  • Telefon: 64 85 42 601

Facebook